Welkom bij van de Ven Wonen.nl 
 
Van de Ven Wonen.nl biedt een totaalconcept gericht op de woonvraag van de consument.

Wij zijn gespecialiseerd in (ver)huren, (ver)kopen en beheer van onroerend goed. Het is onze missie om u te ontzorgen en te voorzien van een 'thuis' waar u zich ook echt thuis kunt voelen. Kijk snel verder op onze website om erachter te komen wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.
'Wij stellen ons graag even aan u voor'

van de Ven Wonen.nl is een creatief, dynamisch en professioneel makelaarskantoor gevestigd in Schinveld. Wij zijn in 2011 van start gegaan, midden in de economische crisis. Waar andere makelaarskantoren ten onder gaan aan de crisis en de stagnerende huizenmarkt halen wij juist hier onze kracht uit. Door fris en innovatief te werk te gaan groeien wij ook ten tijden van crisis.


Met ervaren en deskundig personeel zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen en kunnen wij u optimaal ontzorgen. U staat bij ons voorop en wij zullen er dan ook alles aan doen om u persoonlijk en zo optimaal mogelijk van dienst te zijn.

Uw ‘thuis’ (ver)huren en/of (ver)kopen is niet iets wat u dagelijks doet. Het gaat vaak om grote bedragen en er mag dan ook niets fout gaan. Laat u daarom bijstaan door professionals. Uw ‘thuis’ is bij ons in goede handen.

Kenmerkend voor onze dienstverlening zijn de lage courtage en het professionele, maar ook zeker persoonlijke, karakter.

Samen gaan wij ervoor!