Printversie

Hoensbroek, Amstenraderweg 14, 6431 EL

€ 159.000,-

Karakteristiek, instapklaar, tussengelegen woonhuis. De woning beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, 3 slaapkamers, ruime badkamer, bergzolder en kelder. Achter de woning ligt een geheel omsloten achtertuin met stenen berging en achterom. De woning is gelegen in het centrum van Hoensbroek met alle voorzieningen op loopafstand. 

 

Het betreft een instapklaar, karakteristiek, tussengelegen woonhuis. De woning is verrassend ruim met 3 woonetages en een zolderetage en kelder. De woning is gelegen tegen het winkelcentrum van Hoensbroek aan en alle voorzieningen zijn dan ook op loopafstand. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas en grotendeels rolluiken. HR cv combi-ketel (2011, huur). Energielabel E. De spouwmuur is extra geïsoleerd. 

 
Kortom een karakteristiek, verrassend ruim tussengelegen woonhuis in het centrum van Hoensbroek. 

 
Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via info@vandevenwonen.nl of via 0649771015 >>>
 
Wilt u de woning alvast online bezichtigen? Klik hier >>>


print


 - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting

Klik op bovenstaande foto's voor een grotere weergave.Algemene informatie

perceelgrootte:

140 m2

aanvaarding:

In overleg

oppervlakte:

123 m2

onderhoud:

Goed

inhoud:

518 m3

Status:

verkocht onder voorbehoud

bouwjaar:

ca. 1933Souterrain

Zeer ruime provisiekelder (4,00 x 4,50 m), alwaar aansluiting wasautomaten.
De kelder heeft voldoende stahoogte en is droog. 
 Begane grond

Entree/hal (4,00 x 1,50 m) voorzien van plavuizen vloer, alwaar elektrische installatie en trapopgang naar eerste verdieping. 
Ruime woonkamer (6,50 x 4,50 m) voorzien van plavuizen vloer, alwaar dubbel openslaande deuren naar de achtertuin. 
Open eetkeuken (4,25 x 2,75 m) voorzien van plavuizen vloer en een nette opstelling met de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, oven, gaskookplaat, koelkast en afzuigkap. 
Tussenportaal voorzien van plavuizen v loer, alwaar toegang tot de achtertuin. 
Half betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. 

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. 

 

Geheel omheinde, net aangelegde, achtertuin (80 m2) met verhoogd terras en achterom ingang, gelegen op het Zuidoosten. De tuin bied veel privacy. 
Ruime aangebouwde, stenen, berging (4,25 x 2,50 m) uitgerust met centrale verwarming, alwaar tevens aansluiting wasautomaten. 
 
 Eerste verdieping

Overloop voorzien van laminaatvloer, alwaar trapopgang naar tweede verdieping. 
Slaapkamer 1 (4,60 x 2,90 m) voorzien van laminaatvloer. 
Slaapkamer 2 (4,50 x 3,30 m) voorzien van laminaatvloer en muurkast. 
Berging/kleedruimte (2,65 x 1,25 m). 
Geheel betegelde badkamer (3,75 x 2,10 m) met dubbele wastafel, ligbad en 2de toilet. 
 Tweede verdieping

Zeer riante leefetage/slaapkamer 3 (6,5 x 6,00 m) voorzien van laminaatvloer. 
Verwarmingsruimte, alwaar HR cv combiketel (2011, huur) en toegang tot de zolderstage. 
 Zolderetage

Middels ladder te bereiken ruime zolderetage met voldoende stahoogte. 

 << terug naar vorige pagina