Printversie

Schinveld, Leliestraat 26, 6451 HA

VERKOCHT

Ruime, goed verzorgde, halfvrijstaande woning. De woning beschikt onder andere over een ruime woonkamer met open haard, half open keuken met eetkamer, 3 slaapkamers, riante kelder, ruime bergzolder, vrijstaande garage met ruime oprit en verzorgde voor- en achtertuin met achteringang. De zolder is te verbouwen tot 2 extra kamers. De woning kijkt uit op een net verzorgde groenstrook en is gelegen op loopafstand van voorzieningen en natuur en nabij diverse uitvalswegen. 

 

Het betreft een nette halfvrijstaande woning. Voor de woning is een onderhoudsvrije voortuin gelegen. Naast de woning ligt een ruime oprit welke plaats bied aan meerdere auto's en een vrijstaande garage. Achter de woning ligt een net verzorgde achtertuin met achterom. De woning is voorzien van een riante kelder en een riante zolderetage welke verbouwd kan worden tot 2 extra kamers. De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en deels voorzien van rolluiken, welke deels elektrisch bedienbaar zijn. Cv HR combiketel (2012, huur). Voorlopig energielabel E. Het centrum van Schinveld met alle voorzieningen is op loopafstand gelegen. Tevens loopt u vanuit de woning zo de Schinveldse bossen in. Vanuit de woning bent u in enkele minuten op de buitenring van Parkstad.  

 
Kortom een ruime, nette, halfvrijstaande woning nabij alle voorzieningen. 

 
Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via info@vandevenwonen.nl of via 0649771015 >>>


print


 - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting

Klik op bovenstaande foto's voor een grotere weergave.Algemene informatie

perceelgrootte:

232 m2

aanvaarding:

In overleg

oppervlakte:

134 m2

onderhoud:

Goed

inhoud:

466 m3

Status:

verkocht

bouwjaar:

ca. 1964Souterrain

Ruime provisiekelder (6,08 x 4,93 m) welke is verdeeld in 2 ruimtes, alwaar aansluiting wasautomaten. 
De kelder is geheel vochtvrij en heeft een stahoogte van 1,98 m. 
 Begane grond

Voor de woning ligt een net aangelegde, onderhoudsvrije, voortuin (6 x 6 m). 
Naast de woning ligt een riante oprit (17 x 2,6 m) en een vrijstaande garage (5,66 x 2,94 m) voorzien van sectionaal poort en elektriciteit. 

 
Entree/hal (1,64 x 1,52 m) voorzien van plavuizenvloer, alwaar elektrische installatie. 
Geheel betegelde toiletruimte (1,35 x 0,79 m) voorzien van fonteintje. 
Woonkamer (4,40/6,06 x 3,76 m) voorzien van plavuizenvloer en inbouw spotjes. 
Half open keuken (6,06 x 2,86 m) voorzien van plavuizenvloer en een eenvoudige opstelling met 4-pits gaskookplaat, oven en afzuigkap. 
Vanuit de keuken is er toegang tot het souterrain en de achtertuin. 

 
Geheel omheinde, net aangelegde, achtertuin (12 x 6 m) met bestraat terras en achteringang. De achtertuin is op het zuiden gelegen. 
 Eerste verdieping

Overloop (4,03 x 2,05/1,01 m) voorzien van laminaat. 
Slaapkamer 1 (6,06 x 2,86 m) voorzien van laminaat en inbouwkasten. 
Slaapkamer 2 (2,99 x 2,75 m) voorzien van laminaat. 
Slaapkamer 3 (2,99 x 2,75 m) voorzien van laminaat. 
Geheel betegelde badkamer (2,04 x 1,92 m) voorzien van ligbad, douchecabine en inbouw spotjes. 
 Tweede verdieping

Middels vlizotrap te bereiken, riante, zolderetage (6,11 x 4,09 m). 
Stahoogte 2,50 m). 
De zolderetage is relatief eenvoudig te voorzien van een vaste trap en om te bouwen tot 2 extra kamers.
  << terug naar vorige pagina