Brunssum, Schildstraat 24E, 6444 XM

€ 755,-

Zeer mooi, instapklaar, appartement gelegen op de 2de verdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met moderne open keuken, 2 slaapkamers, badkamer, balkon en en privé berging op de begane grond. Het gehele appartement is in 2020 gerenoveerd. Het appartement is gelegen in een kleinschalig complex in het centrum van Treebeek. Het appartement is gestoffeerd.

 

Het betreft een net, instapklaar, appartement. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een balkon aan de achterzijde. Het gehele appartement is in 2020 gerenoveerd waarbij onder andere een nieuwe keuken, badkamer en toilet zijn geplaatst en het gehele appartement is voorzien van nieuwe vloeren en verf. Het appartement is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing. Binnenkort worden ook de kozijnen en de beglazing vernieuwd. Energielabel C. Gelegen in het centrum van Treebeek (Brunssum) nabij diverse uitvalswegen en alle voorzieningen. 

 

Voorwaarden 
- Inkomen uit dienstverband vereist; 
- Huurprijs is exclusief € 95,- servicekosten per maand; 
- Borg bedraagt 1 maand huur; 
- Woning wordt deels gestoffeerd verhuurd; 
- Beschikbaar per 01-12-2020.
  
Kortom een net, instapklaar, appartement gelegen in het centrum van Treebeek (Brunssum). 

 
Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via info@vandevenwonen.nl>>>


print


 - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting

Klik op bovenstaande foto's voor een grotere weergave.Algemene informatie

perceelgrootte:

75 m2

aanvaarding:

Beschikbaar per 01-12-2020

oppervlakte:

67 m2

onderhoud:

Perfect

inhoud:

200 m3

Status:

te huur

bouwjaar:

ca. 1982Begane grond

Centrale entree met brievenbussen, intercominstallatie en trappenhuis. 
Doorloop naar buiten alwaar aan de achterzijde van het complex, de privé berging te bereiken is.
 
 Tweede verdieping

Entree/hal (1,83 x 1,21 m) voorzien van grindvloer, alwaar elektrische installatie. 
Geheel betegelde, moderne, toiletruimte (1,19 x 0,82 m) met fonteintje. 
Ruime woonkamer (8,73 x 3,83 m) voorzien van grindvloer.
Open keuken voorzien van grindvloer en een moderne, hoogglans witte, hoekopstelling met de volgende inbouw apparatuur: keramische kookplaat, koelkast met diepvries, oven, vaatwasser en schouwmodel afzuigkap. Veel lichtinval door een lichtkoepel. 
Berging, alwaar cv combi-ketel. 
 
Tussenportaal (3,12 x 0,98 m) voorzien van grindvloer.  
Berging (2,74 x 0,98 m).  
Slaapkamer 1 (4,46 x 2,73 m) voorzien van grindvloer. 
Slaapkamer 2 (2,41 x 2,28 m) voorzien van grindvloer, alwaar toegang tot het balkon (2,25 x 1,50 m) aan de achterzijde van het complex.  
Geheel betegelde badkamer (3,00 x 1,20 m) voorzien van douche en wastafel, alwaar aansluiting wasautomaten. << terug naar vorige pagina