Schinveld, Beekstraat 24a, 6451 CC

VERKOCHT

Ruime tussengelegen eengezinswoning met separate winkelruimte. Het pand beschikt onder andere over een woonruimte met 2 slaapkamers en een winkelpand met eigen entree, ruime etalage, meerdere magazijnen en eigen sanitaire voorziening. Achter het pand ligt een riante, geheel omheinde, tuin (225m2) met vrij uitzicht en veel privacy. Het pand is gelegen in de winkelstraat van Schinveld nabij alle voorzieningen en diverse uitvalswegen.  

 

Het betreft een woning met separate winkelruimte, beiden met een eigen huisnummer. Het pand heeft vele authentieke elementen. De woning heeft een eigen entree op de begane grond. De rest van de woning is gelegen op de eerste en tweede verdieping. Het winkelpand heeft een eigen entree op de begane grond. Achter de winkel met riante etalage liggen meerdere opslagruimtes, magazijnen en een eigen keuken met sanitaire voorziening. Het is vrij eenvoudig mogelijk om 1 of meerdere van deze ruimtes bij de woning te trekken. Hierdoor ontstaat een riante woning met ruime woonkamer met tuincontact en 4 slaapkamers. Het pand is v.v. hardhouten kozijnen met deels dubbele beglazing en rolluiken. HR cv combi-ketel (2019, eigendom). Voorlopig energielabel G.  

 

Kortom een riant pand met woning, winkelruimte en een grote tuin gelegen in het centrum van Schinveld.  
 
Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via info@vandevenwonen.nl of via 0649771015>>>
 


print


 - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting

Klik op bovenstaande foto's voor een grotere weergave.Algemene informatie

perceelgrootte:

320 m2

aanvaarding:

In overleg

oppervlakte:

157 m2

onderhoud:

Goed

inhoud:

537 m3

Status:

verkocht

bouwjaar:

ca. 1928Souterrain

Ruime provisiekelder (4,96 x 1,96 m).  
Stahoogte 1,85m.  

 Begane grond

Ruime entree/hal tot de woning (4,46 x 1,96 m) v.v. authentieke plavuizenvloer, alwaar elektrische installatie, toegang tot souterrain en trapopgang naar eerste verdieping.  
 
Riante winkelruimte (9,05 x 4,21 m) v.v. ruime etalage (2,5 m) en gietvloer.  
Tussenportaal (2,53 x 1,22 m) v.v. plavuizenvloer, alwaar berging (1,50 x 1,14 m) en toegang tot de geheel bestraatte binnenplaats (7,6 x 2 m) welke tevens vanaf de voorzijde van het pand te bereiken is via een separate poort.  
Magazijn 1 (4,00 x 3,87 m) v.v. plavuizenvloer.  
Half betegelde keuken (2,91 x 2,78 m) v.v. eenvoudige opstelling, keukenboiler en lichtkoepel.  
Toiletruimte (1,04 x 0,90 m).  
Magazijn 2 (4,48 x 3,08 m) v.v. plavuizenvloer, alwaar toegang tot achtertuin.  
Berging (2,87 x 1,62 m) v.v. plavuizenvloer.  

 

Achter het pand is een riante, geheel omheinde, achtertuin (32 x 7 m) gelegen op het zuidwesten. De achtertuin is net aangelegd met een bestraat terras (7 x 2 m), grasveld en diverse beplanting. De tuin bied veel privacy en een vrij uitzicht.

   Eerste verdieping

Overloop (6,23 x 0,91 m) v.v. laminaatvloer, alwaar trapopgang naar tweede verdieping.  
Woonkamer (6,23 x 4,02 m) v.v. laminaatvloer.  
Open keuken v.v. laminaatvloer en een moderne hoekopstelling met de volgende inb.app.: inductie kookplaat en afzuigkap.  
Slaapkamer 1 (3,61 x 3,14 m) v.v. laminaatvloer.  

 Tweede verdieping

Overloop.  
Geheel betegelde , moderne, badkamer (2,24 x 2,16 m) v.v. douchecabine, wastafel met meubel, zwevend toilet en inb.spotjes.  
Slaapkamer 2/multifunctionele ruimte (3,89 x 2,76 m) v.v. laminaatvloer.  
Berging alwaar aansl. wasautomaten en cv-ketel (2019, eigendom).  
In de schuinten van het dak zijn op de gehele etage bergruimtes gecreëerd welke netjes zij weggewerkt achter deuren. 

 << terug naar vorige pagina