Schinveld, Julianastraat 30a, 6451 GX

VERKOCHT

Bouw uw eigen droomhuis op deze prachtige, ruime, bouwkavel (ca. 800 m2) gelegen in Schinveld op een steenworp afstand van de Schinveldse bossen. De achterzijde van de kavel is op het Zuiden gelegen. 

De kavel is reeds geheel vrij gemaakt van begroeiing. De frontbreedte is ca. 16 m, de diepte is ca. 42 m en de achterzijde is ca. 21 m. Met deze afmetingen is de kavel uitermate geschikt voor de bouw van een ruime vrijstaande woning. Het centrum van Schinveld met alle voorzieningen is op loopafstand gelegen. In slechts enkele minuten zit u op de buitenring Parkstad. 

 
Kortom een ruime bouwkavel met goede afmetingen voor de bouw van uw vrijstaande droomhuis, op een steenworp afstand van de Schinveldse bossen en nabij diverse uitvalswegen. 

 
Wenst u meer informatie of een bezichtiging? Neem dan contact met ons op via info@vandevenwonen.nl of via 0649771015 >>>


print


 - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting  - klik voor een vergroting

Klik op bovenstaande foto's voor een grotere weergave.Algemene informatie

perceelgrootte:

800 m2

aanvaarding:

Per direct beschikbaar

oppervlakte:

-

onderhoud:

Perfect

inhoud:

-

Status:

verkocht

bouwjaar:

2019<< terug naar vorige pagina